Despre procese

Procesul reprezintă o modalitate de a soluționa o neînțelegere care nu a putut fi rezolvata in mod amiabil sau pentru a constata si sancționa o încălcare a drepturilor tale.

Chiar daca cineva dorește sa nu se ajungă la un proces, indiferent de tipul acestuia, la un moment dat in viața, oricine poate ajunge în fața unei instanțe sau a unui organ jurisdicțional si pentru a-și apăra drepturile va avea nevoie de un avocat.

Intr-o astfel de situație, avocat Anghel Nicolae din Brașov este persoana care va poate ajuta sa scăpați de orice lucruri neplăcute prin care trebuie sa treceți in timpul unui proces.

De la consultanta, pana la reprezentare in fata instanțelor, si executarea hotărârii obținute, avocat Anghel Nicolae din Brașov aduce in prim plan profesionalismul avocațial.

Indiferent de natura litigiului te ajutam sa obții ceea ce îți dorești si sa treci cat mai repede peste aceasta situație neplăcuta.

Indiferent de problema pe care o ai trebuie sa știi ca decizia unui judecător intr-un proces se bazează pe probe.

Înainte de a porni un proces trebuie sa aduni probele care te vor ajuta sa câștigi.

Va oferim consultanta și vă putem ajuta încă din faza incipienta a unui litigiu și pană în faza de executare a hotararii..

Este important sa știi ca legislația actuala prevede o procedura prealabila înainte de a porni un proces respectiv o ședința de informare cu privire la avantajele medierii la care trebuie sa convoci partea adversa.

După aceasta etapa , daca litigiul nu se stinge, urmează introducerea unei cereri de chemare in judecata sau o plângere formulata la organul competent.

Legislația actuala prevede condiții de fond și forma cu privire la aceste cereri astfel ca este mai bine sa te adresezi unui specialist.

Te vom ajuta sa redactezi corespunzător aceste acte si sa te adresezi instanței sau organului jurisdicțional competent și o vom susține în fața acestora , astfel ca plângerea ta sa fie soluționata în mod favorabil și cat mai rapid.

 

Indiferent de problema pe care o ai te vom ajuta sa o rezolvi repede și eficient.

 

Daca ai probleme te rugam sa ne contactezi in prealabil prin telefon sau mail pentru a stabili o consultație.

 

Av. Anghel Nicolae  :       + 40 744 229 121

 

Asist. Damean Roxana :    + 40 749 229 121

 

Fax:                                    + 40 268 470 531

 

E-mail:                               avocat.anghel@gmail.com