Avocat Anghel Nicolae

 Avocatul Anghel Nicolae din Brasov este printre putinii care si-au ales o meserie din vocatie si pentru ca inca mai crede in puterea justitiei, in dreptate, in pedepsirea celui vinovat, intr-un cuvant crede in societatea moderna in care fiecare isi are locul care i se cuvine.
In sprijinul afirmatiilor de mai sus stau dovada procesele castigate in domenii precum penal, civil, dreptul muncii, al familiei etc., indiferent de complexitatea spetelor.
De la prima intalnire cu potentialul client, la ascultarea problemei expusa de acesta,  la pregatirea dosarului si reprezentarea clientului in fata instantei  si pana la castigarea procesului, avocatul este  alaturi de client si il ajuta pe acesta sa rezolve problema.
Si cum pentru unii drumul de jos pana la a fi un om de succes este reprezentat doar de un pas, pentru avocat  Anghel Nicolae acest drum a fost parcurs treptat, o data cu terminarea Facultatii de Drept , in cadrul careia informatiile asimilate au reprezentat baza, partea teoretica, care i-au servit la intrarea in Barou si la practica si castigarea proceselor.
Inca de la primele procese, avocat Anghel Nicolae din Brasov s-a evidentiat prin calitatea prestatiei avocatiale, prin cunoasterea amanuntita a legilor, prin dezvoltarea continua a calitatii strategiilor dezvoltate.
Argumentele solutiilor propuse , sunt prezentate atat pentru a fi intelese de client, cat si documentate juridic pentru a fi aprobate de judecator.Prin toate acestea, avocat Anghel Nicolae din  Brasov s-a impus de-a lungul timpului prin competenta, profesionalism și  seriozitate .